Aankomst op de camping - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van MMT on Tour - WaarBenJij.nu Aankomst op de camping - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van MMT on Tour - WaarBenJij.nu

Aankomst op de camping

Door: MC

Blijf op de hoogte en volg MMT

05 Augustus 2011 | Frankrijk, Parijs

Om 9:00 zaten we weer in de auto op de A7.
Na een wat onrustige nacht ( maar is dat ooit anders tijdens een overnachting naar het zuiden ) zijn we om 8:15 opgestaan. Op zich hadden we geen haast en dus ook geen wekker gezet in de wetenschap dat we maar 3,5 uur voor de boeg hadden.
Timo had in het stapelbed geslapen wat boven het tweepersoonsbed “hing” waar Marc en Mika in lagen.
Maar goed we reden dus na negenen weer aan en tot Valence ging dat prima. Waar gisteren de aquaplaning tot vertraging leidde, was het nu de drukte tussen Valence en Orange. Volgens radio Autoroute 107.7 hadden veel Fransen besloten om een dag eerder weekend te gaan vieren waardoor deze drukte ontstond. Maar met een uurtje was het grootste leed weer geleden en op de A9 konden we weer goed door rijden.
Timo vroeg om de 5 minuten hoeveel minuutjes we nog moesten en of hij vandaag nog met de clown mocht zwemmen.
Intimi weten dat hij daar het zwembad om de camping mee bedoeld.

Omdat we de TOMTOM update niet gedaan hadden ging het bij DE A75 toch even mis, maar een afslag verder konden we deze fout weer herstellen, er was veel veranderd sinds een jaar op deze weg.
Maar Mika en Timo herkende meteen de stier op de berg richting de camping “Stier , stier, pap de stier.” Klonk het van de achterbank. Oftewel wel degelijk een punt van herkenning. Tien minuten later reden we de parkeerplaats van de camping op. Even hadden we de vrees dat we drie uur moesten wachten voordat we de caravan binnen mochten, maar de vriendelijke dame aan de receptie had direct al de sleutel op de toonbank liggen.
Na de betalingen kregen we nog een strandtas mee en reden we naar B99 ( ja deze hadden we , hierover in een volgende log nog meer).
Snel was de auto uitgepakt, de afwas gedaan de caravan een beetje ingericht.
Daarna volgende een bezoek naar de Hyper U in Serignan. Ook deze was helemaal opnieuw ingedeeld en zag er prima verzorgd uit, al tetterde een irritante fransman met een microfoon ( hij stond bij de ingang van de winkel) continue door de intercom.

En eindelijk even na 16:00 konden we dan naar het zwembad, maar de zon was verdwenen en had plaatsgemaakt voor een donker lucht waar gestaag wat regendruppels uitvielen.
Dit weerhield ons niet om het zwembad in te duiken. Ook hier waren de nodige renovaties gedaan.
Een uitgebreide bar, waar bovenop een dakterras gemaakt was, nieuwe parasols en een wat soepeler glijbanenbeleid.

Na deze duik, namen we een verfrissende douche, hadden we ons eerste Frans diner buiten op het terras en kwam de zon weer tevoorschijn.
Na een paar potjes jeux de boules werden Mika en Timo nog getrakteerd op een ijsje.
Morgen staan een zwembadbezoek, een strandmiddagje en een rondje over de camping op het programma.
A Demain!!!!

• 05 Augustus 2011 - 18:36

(O)ma:

Zo het genieten van een wel verdiende vakantie is begonnen.Veel plezier, geniet van alles maar vooral van elkaar.groetjes en 'n knuffel.Ma

• 06 Augustus 2011 - 07:18

(O)pa:

Mooi dat de reis en de aankomst op de camping allemaal zo vlot is verlopen.
    Aan de foto's te zien zijn jullie al in echte vakantiestemming.
    Veel plezier en een heel fijne vakantie daar vlakbij 'ONS plekje' !
    Bon journée.